Mikä ihmeen ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjiä on koulutettu Suomessa noin kymmenen vuoden ajan. Ammattijärjestäjä on järjestämisen ja tavaran raivaamisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti tilaa ja järjestystä kotiin. Ammattijärjestäjä tekee työtä luottamuksella asiakkaan kanssa ja meitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Mitä ammattijärjestäjä tekee?

Ammattijärjestäjä auttaa sinua luopumaan turhasta ja ylimääräisestä tavarasta ja luo kanssasi tilaa tarpeelliselle. Tarpeettomastakin tavarasta luopuminen voi olla hankalaa, ja ammattilainen auttaa sinua pääsemään järjestämisen alkuun.

Onko ammattijärjestäjä siivooja?

Ei ole. Ammattijärjestäjä auttaa sinua pohtimaan ja ymmärtämään kaaoksen syitä ja tuomaan kotiisi järjestystä ja harmoniaa, josta voidaan saada pysyvä ja helppo ylläpitää. Ammattijärjestäjää varten ei kannata siivota etukäteen. Kaaosta ei tarvitse selittää eikä hävetä!

Heittääkö ammattijärjestäjä tavaroita roskiin?

Ei heitä, vain sinä itse päätät tavaroistasi. Ammattijärjestäjä ei koskaan ota tavaroita itselleen, myy tavaroitasi tai tee päätöksiä puolestasi. Ammattijärjestäjän tehtävä on auttaa ja tukea sinua päätöksenteossa ja järjestyksen luomisessa.

Mistä tiedän, ettei ammattijärjestäjä huijaa?

Roina & Onni tekee aina asiakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen työn laajuudesta ja hinnasta. Lisäksi yrityksellämme on vastuuvakuutus. Kaikkien koulutettujen ammattijärjestäjien tavoin olemme myös sitoutuneet Ammattijärjestäjien eettisiin ohjeisiin.

Paljonko järjestäminen maksaa?

Lopullinen hinta määräytyy työn laajuuden perusteella, mutta jo muutamassa tunnissa pääsee hyvään alkuun. Voit tutustua hintaesimerkkeihin Palvelut & hinnat -sivulla.

Saako ammattijärjestäjän palveluista kotitalousvähennystä?

Kyllä saa! Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Selvä, olen kiinnostunut! Miten pääsen alkuun?

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, ja jutellaan siitä, miten voin auttaa. Voimme sopia esimerkiksi tunnin tutustumiskäynnin, jonka kanssa keskustelemme yhdessä siitä, millaista järjestysapua sinä ja kotisi tarvitsette. Siitä se lähtee!