Ammattijärjestäjän palvelut

Ammattijärjestäjän palveluiden lopullinen hinta määräytyy työn laajuuden perusteella. Älä kuitenkaan hätäänny – jo muutamassa tunnissa pääsee hyvään alkuun.

Jos uskot, että voisit hyötyä ammattijärjestäjän avusta, tilaa tutustumiskäynti! Noin tunnin kestävän tutustumiskäynnin aikana tutustutaan toimenpiteitä kaipaaviin tiloihin, keskustellaan yhdessä järjestelyn tavoitteista ja suunnitelmista sekä sovitaan aikataulusta. Jos päätät tilata palvelun, saat tutustumiskäynnin ilmaiseksi.

Alla muutamia esimerkkejä hinnoista. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin!

  • Tutustumiskäynti: 60 € (veloitetaan vain, jos asiakas ei tilaa palvelua)
  • 2h järjestämistä: 110 € (minimi)
  • 4h järjestämistä: 210 €
  • 6h järjestämistä: 310 €

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Sisustussuunnittelu

Roina & Onni tarjoaa myös sisustussuunnittelupalveluita. Kaipaatko kotiisi pientä piristystä pienellä budjetilla? Roina & Onnin sisustussuunnittelupalveluiden avulla saat uutta näkökulmaa kotisi sisustukseen ilman että rahapussi kärsii.

Olen erikoistunut kierrätyssisustukseen, vintageen ja second handiin, ja sisustussuunnittelussani hyödynnän mahdollisimman paljon asiakkaan kotoa jo löytyviä elementtejä. Autan katsomaan kotiasi uusin silmin ja tekemään siitä mukavamman ja tyylikkäämmän pienillä, yksinkertaisilla keinoilla.

Jos kotisi siis kaipaa hienovaraista päivitystä tai stailausta, ota yhteyttä! Keskustellaan yhdessä tarpeistasi ja mietitään, millaisia ratkaisuja juuri sinun kotonasi kaivattaisiin.

Kotisiivous

Otamme toisinaan myös uusia kotisiivousasiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huom! Roina & Onni on ennakkoperintärekisterissä, joten palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tutustu kotitalousvähennykseen täällä.